Referenciák

Ady Liget, Siófok

Ady Liget, Siófok

Otthon az Aranyparton

Siófok Aranypartján egy 4 100 m²-es pihenésre alkalmas területen épült meg ez a nyaralókomplexum, karnyújtásnyira a Balaton parttól, távol a nyüzsgő forgatagtól, de még megfelelő közelségben a belvároshoz.

Tovább
Villa Novula, Siófok

Villa Novula, Siófok

Jacuzzi a tetőteraszon

A Villa Nuvola apartmankomplexumban 2×4 db 60-150 m² közötti lakás került kialakításra. A siófoki Ezüstparton található lakásokhoz saját kert, medence és a tetőteraszokon lévő jacuzzi is tartozik.

Tovább
VIP Lakópark, Siófok

VIP Lakópark, Siófok

Saját kert a vízparton

A VIP lakóparkban összesen nyolc társasház áll, amelyből 4 ház a BGB Építő Kft. kivitelezésében épült. A balatoni témához illeszkedve a hajó formájú épületekben minden lakást vízpartra néző, panorámás terasszal alakították ki.

Tovább
Dózsa Társasház

Dózsa Társasház

Valódi otthon Siófok belvárosában

A siófoki Dózsa utcában épült társasház 23 lakással és 1 üzlethelyiséggel valósult meg 2019. augusztus és 2021 között. A zártsoros beépítésnek köszönhetően pedig 12 garázs is tartozik a társasházhoz.

Tovább
Társasházak a főutcán

Társasházak a főutcán

Akár otthon, akár nyaraló

A Balaton "fővárosában" egymás szomszédságában található 3 kertes társasház pár perc sétára a tótól. A három telken 4, 7 és 8 lakásos házak állnak, ahol 45 és 80 m² között mozognak a lakásméretek.

Tovább